U vind bij ons ook vele andere soorten brandstoffen; voor bijvoorbeeld de kachel of de tuinmachines!

Aspen2, can 5 liter
Aspen4, can 5 liter
Aspen2, can 25 liter
Aspen5, can 25 liter
Stihl Motomix, can 20 liter
Haardhout net
Brandpellets zak 14kg
Qlima extra 20 liter

Aspen en Stihl benzines

Aspen en Stihl benzines zijn 99% schoner dan de reguliere brandstoffen. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in tuinmachines en buitenboordmotoren. Zowel Aspen 2 als Aspen 4 hebben we altijd op voorraad. Maar ook Stihl Motomix en kettingzaagolie zitten in ons assortiment.  

Zowel de Aspen als de Stihl benzines zijn nagenoeg vrij van schadelijke stoffen zoals zwavel en benzeen. Hierdoor is Aspen 99% schoner dan gewone benzine. Dit is niet alleen beter voor je gezondheid en het milieu, maar ook beter voor de motor van de machine. Want door de schonere verbranding gaat hij een stuk langer mee. Bovendien kan Aspen gewoon in de machine blijven zitten wanneer deze lange tijd stilstaat. Alkylaatbenzine is namelijk jarenlang houdbaar. Met Aspen start je machine altijd!

Voordelen:
- beter voor milieu en gezondheid
- probleemloos starten
- minder onderhoud aan machines
- jarenlang houdbaar

Om het dan helemaal compleet te maken verkopen we ook de Aspen FillPartner, om uw tank geheel zonder morsen te vullen! Ook kettingzaagolie behoort tot ons standaard assortiment, deze hebben we in verschillende soorten en maten.